Το RFD κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 15 αεροδρομίων φορτίου στις Ηνωμένες Πολιτείες » Διεθνές Αεροδρόμιο Σικάγο Rockford

Το RFD κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 15 αεροδρομίων φορτίου στις Ηνωμένες Πολιτείες » Διεθνές Αεροδρόμιο Σικάγο Rockford

März 16, 2023 0 Von admin

Συνεχίζει να ορίζει οργανωτικά αρχεία για το βάρος προσγείωσης

ROCKFORD, Ill. (14 Ιουνίου 2022) – Αυτόν τον μήνα, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) δημοσίευσε τα αποτελέσματα των δεδομένων της για όλα τα φορτία για τα αεροδρόμια των ΗΠΑ για το 2021, κατατάσσοντας το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σικάγο Rockford (RFD) ως το 14ου μεγαλύτερο αεροδρόμιο φορτίου στις Ηνωμένες Πολιτείες για το βάρος προσγείωσης. Αυτή είναι μια αύξηση από την κατάταξη Νο. 17 του RFD το 2020 και Νο. 19 το 2019.

Σύμφωνα με την Ημερομηνία FAA, η RFD διαχειρίστηκε περισσότερα από 3,4 δισεκατομμύρια λίβρες βάρους προσγείωσης το 2021 σε σύγκριση με λίγο πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια λίβρες το 2020 – μια αύξηση σχεδόν 25 τοις εκατό από έτος σε έτος. Ο όγκος του φορτίου που ταξιδεύει μέσω RFD υπερβαίνει αυτόν των πολύ μεγαλύτερων αεροδρομίων, όπως η Χονολουλού, η Φιλαδέλφεια, το Φοίνιξ, το Νιούαρκ, το Σιάτλ και άλλα.

«Η RFD συνεχίζει να αναπτύσσεται και να σημειώνει νέα ρεκόρ για το φορτίο λόγω της εκπληκτικής μας ομάδας, των σχέσεων που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια και της υποστήριξης από την περιοχή του Rockford, τους εκλεγμένους αξιωματούχους της πολιτείας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και την FAA», δήλωσε ο Mike Dunn. Εκτελεστικός Διευθυντής της RFD. «Το 2021, η τεράστια αύξηση του αριθμού των πτήσεων εμπορευμάτων και οι νέες διεθνείς δραστηριότητες εμπορευμάτων στην πανεπιστημιούπολη του αεροδρομίου μας προσγείωσαν μεταξύ των κορυφαίων 15 αεροδρομίων φορτίου στη χώρα».

Η RFD φιλοξενεί τον δεύτερο μεγαλύτερο κόμβο UPS στη Βόρεια Αμερική, μια σημαντική βάση επιχειρήσεων για την Amazon Air, και εξυπηρετεί περισσότερες από 15 διεθνείς αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων των DB Schenker, DSV, HAE, Senator International, ABX Air, ATI, National Airlines, Silk Way West Airlines, Emirates, Korean Air και Atlas Air. Με τη συνεχιζόμενη επέκταση φορτίου του αεροδρομίου, το Rockford έχει γίνει κόμβος Midwest για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές.

Επιπλέον, η RFD συνεχίζει να προσφέρει μία από τις καλύτερες λύσεις αεροπορικού φορτίου στη Βόρεια Αμερική για τις εταιρείες να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών τους για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Η αναγνώριση και η επίγνωση των πλεονεκτημάτων της RFD έχει οδηγήσει σε ρεκόρ αύξησης των αεροπορικών φορτίων τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε καταλύτη για την οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή του Rockford, φέρνοντας νέες επιχειρήσεις και τελικά περισσότερες ευκαιρίες εργασίας για τα άτομα και τις οικογένειές τους», δήλωσε ο Dunn.