Τι μέγεθος οθόνης LED για φορητή χρειάζομαι για την εκδήλωσή μου;

Τι μέγεθος οθόνης LED για φορητή χρειάζομαι για την εκδήλωσή μου;

November 29, 2022 0 Von admin

Η εξασφάλιση μιας φορητής οθόνης LED για την εκδήλωσή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταφέρετε την εμπειρία του κοινού σας στο επόμενο επίπεδο. Το να βεβαιωθείτε ότι η οθόνη έχει το σωστό μέγεθος είναι το κλειδί για την επιτυχία της.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να σας παρέχουμε μεταβλητές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον καθορισμό του σωστού μεγέθους Οθόνη LED για κινητά για την επόμενη εκδήλωσή σας.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ

Κάθε χώρος είναι μοναδικός, όπως και κάθε εκδήλωση. Ο χώρος επηρεάζει το μέγεθος της οθόνης σας με δύο διαφορετικούς τρόπους. Πρώτον, το αποτύπωμα του τρέιλερ. Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη, τόσο μεγαλύτερη είναι η προβολή του τρέιλερ. Η μεγαλύτερη οθόνη μας, η MAX 2313, είναι 23 πόδια επί 13 πόδια. Το τρέιλερ έχει μήκος 30 πόδια και πλάτος 8 πόδια. Ακόμα κι αν ο χώρος σας μπορεί να έχει αρκετό χώρο για την οθόνη αυτού του μεγέθους, μπορεί να μην έχετε χώρο για το τρέιλερ αυτού του μεγέθους.

Το μέγεθος της οθόνης θα παίξει επίσης ρόλο στο πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η οθόνη. Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι χρειάζεστε μια μεγαλύτερη οθόνη για να φαίνεται πιο μακριά, μια μικρότερη οθόνη με δυνατότητα μεγαλύτερου ύψους μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα.

ΚΟΙΝΟ

Ένας μεγαλύτερος χώρος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πώς θα δει το κοινό σας την οθόνη. Είναι όλοι απλωμένοι ή κινούνται όπως θα έκαναν σε ένα φεστιβάλ ή αγώνα; Ή μήπως όλοι συγκεντρώνονται γύρω από μια πλατφόρμα ή ακόμα και την ίδια την οθόνη; Όταν σκέφτεστε το κοινό σας, πρέπει να σκεφτείτε πόσο μακριά θα είναι οι άνθρωποι και ίσως πόσοι θα είναι. Όσο πιο μακριά, τόσο μεγαλύτερη οθόνη. Εάν έχετε να κάνετε κυρίως με συγκεντρωμένο κοινό (συναυλία, πάρτι τηλεθέασης, κ.λπ.), όσο περισσότερα άτομα, τόσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Τι είδους περιεχόμενο εμφανίζετε; Ένας πίνακας κορυφαίων με ονόματα προβάλλεται διαφορετικά από μια ταινία. Όταν χρειάζεστε το κοινό σας να μπορεί να διαβάσει αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη, το κείμενο πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο ύψος για να είναι ευρέως ορατό.

Σκεφτείτε το τεστ όρασης στον οφθαλμίατρο. Δεν μπορούν όλοι να δουν τη μικρότερη γραμματοσειρά στην κάτω γραμμή. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν ενσωματώνετε μια οθόνη στην εκδήλωσή σας. Συχνά, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να προσθέσουν περισσότερο κείμενο κάνοντας τη γραμματοσειρά μικρότερη, αλλά αυτό ακυρώνει τον σκοπό, καθώς πολλοί άνθρωποι θα χάσουν την ορατότητά τους όταν το κείμενο γίνει πολύ μικρό. Όσο περισσότερα χρειάζεται να εμφανίσετε ταυτόχρονα, τόσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη που μπορεί να χρειαστείτε.

Ο χώρος, το κοινό και το περιεχόμενο παίζουν μεγάλο ρόλο στον καθορισμό του μεγέθους της οθόνης που χρειάζεστε. Στο τέλος της ημέρας, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία και να τον αφήσετε να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις επιλογές.

Οι επαγγελματίες μας θα αφιερώσουν χρόνο για να παραθέσουν και να σας παράσχουν τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Με έναν στόλο οθονών που κυμαίνεται από 12 πόδια επί 7 πόδια έως 23 πόδια επί 13 πόδια, θα έχουμε επιλογές που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Καλέστε μας σήμερα.