Τι είναι το ROI για ένα MAX;

Τι είναι το ROI για ένα MAX;

November 30, 2022 0 Von admin

Πόσο θα κοστίσει αυτό;

Σε κάποιο σημείο, κάθε ιδέα χτυπά τον τοίχο από τούβλα που είναι γνωστό ως κόστος. Μερικές φορές αυτό που προτείνεται είναι τόσο κρίσιμο που μπορεί να ξεπεράσει το παροιμιώδες εμπόδιο. Άλλες φορές, πρέπει να δημιουργήσετε υποστηρικτές και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο.

Η αγορά μιας οθόνης LED MAX Mobile είναι μια μεγάλη επένδυση. Ξέρουμε ότι. Γνωρίζουμε επίσης ότι η προσέλκυση κοινού με μια κορυφαία εμπειρία προβολής είναι μια αναγκαιότητα για τη σημερινή βιομηχανία εκδηλώσεων.

Εάν ασχολείστε με τις εκδηλώσεις, η αγορά μιας οθόνης LED για φορητές συσκευές μπορεί να είναι απλώς η επόμενη εξαιρετική ιδέα σας.

Οθόνες LED για φορητές συσκευές είναι ευέλικτα, χρήσιμα και πραγματικά ανεβάζουν το επίπεδο του παιχνιδιού σας. Η κατοχή της δικής σας οθόνης σάς δίνει τη δυνατότητα να την ανοίξετε για οποιονδήποτε λόγο. Εάν το κόστος της ενοικίασης μιας οθόνης σας εμποδίζει να πραγματοποιήσετε πολλές εκδηλώσεις ανά σεζόν, αυτό τελειώνει όταν την κατέχετε. Όταν το κόστος κάθε χρήσης μειώνεται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε περισσότερο. Και όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο γρήγορα βλέπετε μια επιστροφή. Νίκη!

Δεν το χρειάζεστε για την εκδήλωσή σας; Σε βλεπουμε. Δεν χρειάζεται κάθε εκδήλωση μια οθόνη. Ακόμα καλύτερα, τώρα μπορεί να αφιερωθεί σε περιεχόμενο χορηγίας για το σύνολο της εκδήλωσής σας. Απλώς παρκάρετε την οθόνη σας στην είσοδο και στα μισά της εκδήλωσης γυρίστε την οθόνη σας (πατήστε το κουμπί). Δώστε στους χορηγούς σας κύρια οπτική ακίνητη περιουσία με κάθε άτομο που μπαίνει και βγαίνει από την εκδήλωσή σας. Τσα τσίνγκ!

Έχουμε πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε μόνο μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι. Η ενοικίαση είναι μια καλή επιλογή για αυτούς. Αλλά έχουμε αρκετούς πελάτες που συγκρατούνται από τους προϋπολογισμούς μεμονωμένων εκδηλώσεων και το κόστος ενοικίασης.

Η ομάδα των επαγγελματιών οθονών μας μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να δείτε την απόδοση επένδυσης (ROI) στην οθόνη LED του κινητού σας.

Εάν πιστεύετε ότι η αγορά μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για τον οργανισμό σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.