Συμμετοχές στο New Mexico State Fair « giantveggiegardener

Συμμετοχές στο New Mexico State Fair « giantveggiegardener

April 25, 2023 0 Von admin

Σήμερα άφησα τις συμμετοχές μου για τις γιγάντιες κατηγορίες λαχανικών στο New Mexico State Fairgrounds που ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν υπέβαλα μια γιγάντια κολοκύθα φέτος, καθώς έχω μόνο 2 που πηγαίνουν. Ο MAX και ο BABY HUEY (τον οποίο παρακολουθώ να βάζει 9 κιλά την ημέρα εδώ και λίγο). Η λάβα κατέβηκε στο Αλμπουκέρκι μαζί μου για να βοηθήσει στην αποφόρτιση. Εδώ είναι οι υποψήφιοι που υπέβαλα:

Αυτή η ντομάτα είναι από μια ποικιλία Big Zac και έχει περιφέρεια 19,25 ίντσες και βάρος 2 λίβρες, 14,4 ουγκιές. Ακόμα κοκκινίζει αλλά έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξή του. Δεν είδα τίποτα μεγαλύτερο κάτω στην έκθεση. Θα δούμε..

Αυτό το γιγάντιο «πράσινο» σκουός είναι «The Hulk» και το εκτιμώμενο βάρος είναι 157 λίβρες και έχει πάρει 7 λίβρες την ημέρα τις τελευταίες 5 ημέρες. Εδώ είναι στο πίσω μέρος του Prius. Μετά βίας χωρούσε! Έχω ακόμα 2 μεγαλύτερες πρασινάδες που φυτρώνουν στον κήπο για το μεγάλο ζύγισμα.

Εδώ είναι το γιγάντιο Long Gourd, «Digi», το οποίο μετριέται με το μήκος – έχει μήκος 59,5 ίντσες – βασικά το μήκος της πλάτης του Prius με τα καθίσματα κάτω. Είχε σταματήσει να μεγαλώνει. Έχω ακόμα μερικά μεγαλύτερα ακόμα στο αμπέλι που φυλάω για τον μεγάλο διαγωνισμό. Σε πρώτο πλάνο η υπόλευκη κολοκύθα.

Εδώ είναι το τρίτο μεγαλύτερο γιγάντιο μυελό (κολοκυθάκια), το «Little Boy», το οποίο έχει μήκος 47 ίντσες και πλάτος 27 ίντσες! Κατέληξε να ζυγίζει 43,5 λίβρες που ήταν μεγαλύτερο από αυτό που πήγα πέρυσι στην έκθεση. Αυτό ήταν 34 λίβρες. Έχω μεγαλύτερα στον κήπο που έρχονται για τον μεγάλο διαγωνισμό.

Και τέλος εδώ είναι το γιγάντιο Pear Gourd, «Gourdo», το οποίο έχει πλάτος 31 ίντσες και μήκος 41 ίντσες. Δεν μπορείτε να το δείτε πολύ καλά εδώ, αλλά είναι τεράστιο. Ζύγιζε 102 λίβρες στη ζυγαριά στην έκθεση! Συζήτησα αν θα το πάρω σήμερα ή θα το αφήσω για τον μεγάλο διαγωνισμό και αποφάσισα να το πάρω καθώς θα είναι για έκθεση μόνο στον μεγάλο διαγωνισμό, καθώς δεν έχουν κατηγορία για αυτό. Τουλάχιστον στην κρατική έκθεση θα πάρω μια κορδέλα…