ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Mai 20, 2023 0 Von admin

Δήλωση θέσης του MFSO για την Ουκρανία

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Τπρωταρχικόςns τρέχουν υψηλός μεταξύ των οικογενειών των στρατιωτικών έναντι των Ρώσων εισβολή του Ουκρανία. ο Οι ΗΠΑ απάντησαν στέλνοντας 7.000 επιπλέον αμερικανικούς στρατιώτες στην Ευρώπη. Μοποιοδήποτε από τα μέλη μας στο MFSO ξαναζεί τις οδυνηρές στιγμές που μας οδήγησαν στους ατελείωτους πολέμους στη Μέση Ανατολή. Αν και ο Πρόεδρος Μπάιντεν υποσχέθηκε να μην στείλει αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία, και έχει κάνει κάποιες διπλωματικές προσπάθειες για να εκτονώσει τις εντάσεις, εμείς στρατιωτική οικογένειαes μπορεί να δει τη γραφή στον τοίχο.

Η κατάσταση στην Ουκρανία iμικρό τρομερό, και είμαστε ήδη μάρτυρες ένα τραγική ανθρωπιστική κρίση εκατοντάδων αθώων πολιτών που εγκαταλείπουν την Ουκρανία για να αποφύγουν να πιαστούν στα διασταυρούμενα πυρά. Για άλλη μια φορά, το ενδεχόμενο να συρθούν τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε μάχες είναι αργαλειό μεγάλο. Αυτή τη φορά, όμως, είμαστε wτήξη δύο πυρηνικά ένοπλος έθνη που μας πάνε το χείλος του αn διεθνής καταστροφή, και το στοίχημα δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερο. Δυστυχώς, wΟι άμαχοι θα υποφέρουν ως αποτέλεσμα των δρακόντειων κυρώσεων ότι χαέχουν επιβληθεί σχετικά με τη Ρωσία, γνωρίζουμε οδυνηρά ότι το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα θα επωφεληθεί από τις πωλήσεις όπλων.

ΜFSO καταδικάζει τον Ρώσο εισβολή του Ουκρανία, και την αντίδραση των ΗΠΑ για την αποστολή επιπλέον αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει στρατιωτική λύση σε αυτή την κρίση. Κάνουμε έκκληση στη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Ουκρανία και απαιτούμε από τις ΗΠΑ να αποσύρουν τα πρόσθετα στρατεύματα που έστειλαν στα κράτη του ΝΑΤΟ με σκοπό να εκφοβίσουν τη Ρωσία. Απαιτούμε από τις ΗΠΑ να μην προβούν σε περαιτέρω στρατιωτική δράση και να μην στείλουν άλλη στρατιωτική βοήθεια/όπλα. Περαιτέρω Στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ θα μπορούσε μόνο να οδηγήσει σε άλλος ένας ατελείωτος πόλεμος.

Δεν είναι τώρα η ώρα να ανακαλέσουμε ή να ακυρώσουμε οποιεσδήποτε συναντήσεις με Ρώσους διπλωμάτες. Wπρέπει να μάθω από την καταστροφική μας παρέμβασημικρό στο Αφγανιστάν και Ιράκ τη σημασία της χρήσης διπλωματία αντί για ανούσια στάση. Καλούμε τον Πρόεδρο Μπάιντεν να αποδεχθεί την πρόταση του Προέδρου Πούτιν για συνάντηση Μινσκ, Λευκορωσία και να ξαναρχίσει διπλωματικά διαπραγματεύσεις τώρα. Τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ πρέπει να υποχωρήσουν και να κάνουν πίσω.

Ακόμα και ο Έλβις

Οι στρατιωτικές οικογένειες μιλούν ανοιχτά

Εθνικός Συντονιστής

562-833-8035

[email protected]

Μερίδιο

Μπάιντεν Ρωσία Ουκρανία