Σκέψεις που κάνεις όταν… είναι η ημέρα των αποτελεσμάτων – Worcester Student Life

Σκέψεις που κάνεις όταν… είναι η ημέρα των αποτελεσμάτων – Worcester Student Life

April 20, 2015 0 Von admin

Ημέρα αποτελεσμάτων… η ημέρα που θα έχετε σημειώσει στο ημερολόγιό σας από την αρχή του χρόνου. Όσο τρομακτική κι αν είναι η σκέψη, η πραγματικότητα είναι ότι για μερικούς από εμάς που θέλουν να πάνε στο πανεπιστήμιο, είναι μια πολύ σημαντική μέρα, που θα μπορούσε να αποφασίσει το μέλλον σας. Για να σας προετοιμάσω και για να αποκτήσετε μια εικόνα για το τι να περιμένετε, εδώ είναι μερικές από τις σκέψεις που είχα την ημέρα των αποτελεσμάτων.

LD_20141023_6634

  • Θα έπρεπε να είχα αναθεωρήσει περισσότερα για τις εξετάσεις μου, τότε θα ένιωθα καλύτερα τώρα

Αυτό δεν ισχύει αυστηρά, ανεξάρτητα από το πόση προσπάθεια καταβάλλετε για τις εξετάσεις σας, πάντα θα πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να τα καταφέρετε καλύτερα

  • Είναι 6 το πρωί, είμαι ξύπνιος και δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακοιμηθώ

Το σχολείο ή το κολέγιό σας θα σας έχει ήδη δώσει λεπτομέρειες για τις ώρες που χρειάζεστε για να συλλέξετε τα αποτελέσματά σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε, αλλά να καθίσετε καλά μέχρι τότε.

  • Οι φίλοι μου θα τα έχουν πάει καλύτερα από εμένα

Δεν έχει σημασία αν οι φίλοι σου τα έχουν πάει καλύτερα ή χειρότερα από εσένα. Επικεντρωθείτε στα δικά σας αποτελέσματα και στο δικό σας μέλλον – απλώς να είστε λίγο ευαίσθητοι, ωστόσο, σε όσους δεν τα κατάφεραν τόσο καλά!

  • Δεν μπαίνω στο πανεπιστήμιο, δεν θα πάω ποτέ στο πανεπιστήμιο, η ζωή μου έχει καταστραφεί

Αυτό δεν είναι λογικό, ειδικά αν δεν έχετε ελέγξει ακόμα το κομμάτι ή δεν έχετε ανοίξει τα αποτελέσματά σας. Εάν δεν έχετε επιτύχει τους βαθμούς που απαιτούνται για να εισέλθετε στο πανεπιστήμιο επιλογής της εταιρείας ή της ασφάλισής σας, μην πανικοβληθείτε, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ευκαιρίες για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της εκκαθάρισης και της εκ νέου αίτησης το επόμενο έτος

  • ο «Θεέ μου, μπήκα στο πανεπιστήμιο» σε λίγο ακολούθησε το «Θεέ μου, πρέπει να πάω στο πανεπιστήμιο»

Μόλις τελειώσει ο πανικός της ημέρας των αρχικών αποτελεσμάτων, έρχεται μια στιγμή που σκοντάφτεις πραγματικά στη συνειδητοποίηση ότι θα πας στο πανεπιστήμιο. Είναι ένα μείγμα ενθουσιασμού, ανησυχίας και περισσότερο ενθουσιασμού.

  • Λοιπόν, έχω τα αποτελέσματά μου, μπήκα στο πανεπιστήμιο, αλλά τώρα τι κάνω για το υπόλοιπο απόγευμα;

Όταν ηρεμήσετε από την ημέρα, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί στην πραγματικότητα ανησυχούσατε αρχικά και τώρα είναι η ώρα να αποφασίσετε πώς θα γιορτάσετε.

Εικόνα 7

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα βοηθήσει αν ανησυχείτε για το τι να περιμένετε την ημέρα των αποτελεσμάτων. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι να περιμένετε όταν φτάσετε στο πανεπιστήμιο, επικοινωνήστε με την ομάδα του Graduate Ambassador στο twitter @uwinsiders.