Πώς να πολεμήσετε μέσω της εκκαθάρισης.  – Worcester Student Life

Πώς να πολεμήσετε μέσω της εκκαθάρισης. – Worcester Student Life

Juli 31, 2015 0 Von admin

Είναι μια ημέρα αποτελεσμάτων επιπέδου και έχετε χτυπήσει ελαφρά στο δρόμο προς το πανεπιστήμιο. δεν έχεις πάρει τους βαθμούς που χρειαζόσουν και έχεις μπει σε εκκαθάριση. Πρώτον, ΜΗΝ πανικοβάλλεστε! Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα την ημέρα των αποτελεσμάτων μου, επομένως εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές μου για να σας βοηθήσω να αποκτήσετε αυτό το μέρος στο πανεπιστήμιο.

  1. Μείνετε ήρεμοι και αναπνεύστε!

Αυτό είναι ίσως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι μια αίσθηση εκσπλαχνισμού ότι τα πράγματα δεν έχουν πάει ομαλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος της γραμμής. Μείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και θα σας βοηθήσει να συντάξετε ένα σχέδιο δράσης για την ημέρα.

  1. Κοιτάζοντας τα πανεπιστήμια

Αυτό είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε. Θα έχετε κάνει την έρευνά σας και θα μπορείτε να θυμηθείτε μερικά από τα πανεπιστήμια που έχετε ήδη δει και εξετάζουν χαμηλότερες προσφορές.

Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε, καθώς έχετε ήδη γνώσεις για τα πανεπιστήμια και τις εγκαταστάσεις επίσης. Ξεκινήστε να βάζετε μια λίστα μαζί με αριθμούς τηλεφώνου για τις εισαγωγές, έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

  1. Προετοιμασία για κλήσεις

Αυτή είναι μια ευκαιρία να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε να μιλήσουμε στα ίδια τα πανεπιστήμια. Σκεφτείτε να προετοιμάσετε απαντήσεις καθώς θα σας κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το γιατί αυτό το μάθημα και γιατί αυτό το πανεπιστήμιο.

  1. Καλώντας τα πανεπιστήμια

Τώρα για να πάρετε μια θέση στο πανεπιστήμιο, πρέπει να τηλεφωνήσετε απευθείας στα πανεπιστήμια. Θυμηθείτε να παραμένετε ήρεμοι όταν μιλάτε στο τηλέφωνο καθώς θα είναι σαν μια τηλεφωνική συνέντευξη.

Δείτε τις απαντήσεις σας που έχετε ήδη προετοιμάσει και να είστε σίγουροι στο τηλέφωνο. Οι άνθρωποι στην άλλη άκρη του τηλεφώνου είναι πραγματικά εξυπηρετικοί και φιλικοί, επομένως μην ντρέπεστε ή ντρέπεστε να κάνετε την κλήση, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν!

  1. Επιβεβαίωση της θέσης σας

Μπορείτε να καλέσετε μόνο ένα πανεπιστήμιο κάθε φορά που τοποθετείστε στο εκκαθαριστικό, οπότε όταν βρείτε το κατάλληλο πανεπιστήμιο και σας έχουν προσφέρει μια θέση στο τηλέφωνο, πρέπει να το επιβεβαιώσετε.

Συνδεθείτε στο UCAS Track και η προσφορά θα ενημερωθεί στη σελίδα σας – μέσω του UCAS θα μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη θέση σας.

  1. Κανε ερωτησεις

Είναι πάντα καλό να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη διαμονή. Επειδή έγινες δεκτός στο πανεπιστήμιο λίγο αργότερα, είναι πάντα καλό να γνωρίζεις τις ημερομηνίες λήξης της διαμονής, πού είναι το κατάλυμα; Πανεπιστημιούπολη ή αλλού;

Ας ελπίσουμε ότι θα έχετε κάνει έρευνα σχετικά με τα πανεπιστήμια που έχετε καλέσει, αλλά το βρήκα πολύ χρήσιμο όταν επιβεβαίωνα τη θέση μου μέσω εκκαθάρισης.

  1. Ημέρες εκκαθάρισης

Εάν δεν είστε βέβαιοι πού θέλετε να πάτε τώρα που έχετε μπει στο ξεκαθάρισμα, πολλά πανεπιστήμια έχουν ημέρες ανοιχτής λειτουργίας το Σαββατοκύριακο μετά την ημέρα των αποτελεσμάτων. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να πάτε και να δείτε αυτά τα πανεπιστήμια και να κάνετε τις ερωτήσεις που μπορεί να χρειαστείτε επίσης.

Εναλλακτικά, αν έχετε ήδη επιβεβαιώσει τη θέση σας μέσω εκκαθάρισης και θέλετε να ρίξετε μια άλλη ματιά στο πανεπιστήμιο και να λάβετε ξανά απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, είναι υπέροχο να κάνετε!

Αυτό είναι κάτι που μετάνιωσα που δεν έκανα όταν έκανα αίτηση μέσω εκκαθάρισης και θα είχα κάνει την απόφασή μου πολύ πιο εύκολη!

Ακριβώς επειδή υπήρξε ένας μικρός λόξυγκας στον δρόμο σας προς το πανεπιστήμιο την ημέρα των αποτελεσμάτων, δεν σημαίνει ότι όλα έχουν τελειώσει. Απέκτησα με επιτυχία το πτυχίο μου μέσω της εκκαθάρισης, και ελπίζω αυτές οι συμβουλές να σας βοηθήσουν επίσης!