Πώς επηρεάζει ο καιρός την εμπειρία της οθόνης LED;

Πώς επηρεάζει ο καιρός την εμπειρία της οθόνης LED;

November 29, 2022 0 Von admin

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε, ο καιρός είναι πάντα ένας παράγοντας κινδύνου στον προγραμματισμό εκδηλώσεων σε εξωτερικούς χώρους.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε ως σχεδιαστές είναι να έχουμε τα απρόοπτα και να προετοιμαζόμαστε με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας.

Και όσον αφορά την οθόνη LED του κινητού σας, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι μπορεί να χειριστεί τον καιρό.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η IP65;

Μια βαθμολογία προστασίας εισόδου (IP) υποδεικνύει την αποτελεσματικότητα στεγανοποίησης ενός ηλεκτρικού αντικειμένου. Σε αυτή την περίπτωση, μια οθόνη LED. Το IP υποδεικνύει τον τύπο της βαθμολογίας, ενώ οι αριθμοί προσδιορίζουν ακριβώς τι μπορεί να χειριστεί η σφραγίδα. Το πρώτο ψηφίο μπορεί να είναι 0-6 και υποδηλώνει την ικανότητα της τσιμούχας να εμποδίζει τη σκόνη. Το δεύτερο ψηφίο είναι 0-9 και δείχνει πόσο καλά εμποδίζει το νερό. Οι αριθμοί είναι από το χαμηλότερο προς το υψηλότερο, επομένως όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός τόσο καλύτερη είναι η σφραγίδα.

Οι οθόνες LED για φορητές συσκευές μας έχουν όλες βαθμολογίες IP65, που σημαίνει ότι έχουν την υψηλότερη δυνατή στεγανοποίηση έναντι της σκόνης και μπορούν να αντέξουν πίδακες νερού χαμηλής πίεσης. Με απλά λόγια, μπορούν να χειριστούν τη βροχή.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ Β

Ανεξάρτητα από τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας, εάν η εκδήλωσή σας έχει προγραμματιστεί να είναι σε εξωτερικούς χώρους, πρέπει να έχετε ένα σχέδιο Β. Είτε αυτό το σχέδιο είναι να μετακινήσετε ορισμένα μέρη της εκδήλωσης σε εσωτερικούς χώρους, είτε να τα ακυρώσετε εντελώς ή απλώς να παρέχετε στους ανθρώπους πόντσο με λογότυπο, χρειάζεστε ένα δραστικό σχέδιο που είστε διατεθειμένοι να εκτελέσετε.

Τα καλά νέα είναι ότι οι οθόνες MAX Mobile έχουν κυριολεκτικά το κινητό στο όνομα. Κάθε οθόνη διαθέτει επίσης αρκετές λειτουργίες που μπορούν να ρυθμίσουν το ύψος και την κατεύθυνση. Επομένως, εάν το σχέδιο Β σας είναι μια σκηνή ή προεξοχή για να προστατεύσετε το κοινό σας, σκεφτείτε λίγο περισσότερο την τοποθεσία της οθόνης σας και ενδεχομένως εξοικονομήστε λίγη δουλειά σε περίπτωση που χρειαστεί να εκτελέσετε ένα σχέδιο Β.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Όταν ο καιρός κάνει το άσχημο κεφάλι του, το πρώτο πράγμα που πρέπει να πάτε είναι η άνεση. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι βρεγμένος. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο. Η διασφάλιση της διαθεσιμότητας βασικών ανέσεων που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σας να είναι άνετοι είναι ένα σημαντικό μέρος του προγραμματισμού της εκδήλωσής σας. Σήμερα, οι διανομείς μπορούν να βάλουν ένα λογότυπο σε οτιδήποτε. Πόντσο, θαυμαστές, καπέλα, κρύες τσάντες κ.λπ. Μπορεί να μπορέσετε να μετατρέψετε το αρνητικό σε θετικό μετατρέποντας το σχέδιο Β σας σε ευκαιρία χορηγίας.

Επειδή ο καιρός είναι μπαλαντέρ, ίσως είναι καλή ιδέα να προετοιμάσετε πληροφορίες εκ των προτέρων για να εμφανιστούν στην οθόνη σας. Το να ενημερώσετε τους ανθρώπους πού να πάνε και τι είναι διαθέσιμο για την άνεσή τους είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να τους βοηθήσετε να απολαύσουν την εκδήλωση.

Απρόβλεπτος καιρός συμβαίνει σε όλους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο και να επιλέξετε προϊόντα που αντέχουν τα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μια οθόνη MAX Mobile Display μπορεί να ανεβάσει την εκδήλωσή σας στο επόμενο επίπεδο, επικοινωνήστε με την ομάδα των επαγγελματιών μας.