ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!  Λάβετε δράση: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ AUMF

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ! Λάβετε δράση: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ AUMF

Mai 19, 2023 0 Von admin

Μοιραστείτε αυτήν την καμπάνια!

Πρέπει να πιέσουμε το Κογκρέσο να καταργήσει το και τα δυο τα AUMF του 2001 και του 2002. Επαναλαμβάνουμε τη νίκη χωρίς πόλεμο, «η κατάργηση του AUMF του 2002 θα ήταν μια κρίσιμη αρχή για τη μεταρρύθμιση των πολεμικών εξουσιών», αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εκεί. Πρέπει να παροτρύνουμε το Κογκρέσο να καταργήσει επίσης το AUMF του 2001.

Η ενημερωμένη καμπάνια AUMF του MFSO έχει διάφορες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε:

  1. καλέστε τους εκπροσώπους σας στο Κογκρέσο, ας τηλεφωνούμε κάθε Δευτέρα για 6 εβδομάδες από τις 11 Ιουλίου 2022 Επιτρέπει σε όλους να καλούν κάθε Δευτέρα.
  2. αποστολή καρτ-ποστάλ και στις δύο Επιτροπές Εξωτερικών Σχέσεων
  3. επισκεφθείτε το γραφείο του αντιπροσώπου σας
  4. Σχεδιάζουμε να προσθέσουμε επιπλέον ενέργειες τις επόμενες εβδομάδες

Ένα πράγμα που πιθανότατα συνεχίζετε να ακούτε είναι ότι πρέπει να καλέσετε τους εκλεγμένους σας αξιωματούχους. Και ναι, καταλαβαίνουμε ότι ακούγεται λίγο τρομακτικό. Αλλά ειλικρινά, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε. Η κλήση είναι ο πιο ισχυρός τρόπος για να ασκήσετε πίεση στους εκπροσώπους σας.

Γιατί; Δείχνει αφοσίωση σε έναν σκοπό. Και οι εκπρόσωποι γνωρίζουν ότι εάν δεν ακούσουν τις ανησυχίες των ψηφοφόρων τους, θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά τους να επανεκλεγούν.

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να καλέσετε απευθείας τους γερουσιαστές και τα γραφεία αντιπροσωπείας σας.

Αλλά εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, έχετε επίσης τη δυνατότητα να καλέσετε 202-224-3121. Αυτός ο αριθμός θα σας κατευθύνει στον πίνακα διανομής Capitol. Όταν τηλεφωνείτε, ζητήστε να συνδεθείτε με τον γερουσιαστή ή τον εκπρόσωπό σας. Ο χειριστής θα κατευθύνει την κλήση σας στο γραφείο του.

Τι συμβαίνει όταν τηλεφωνείτε?
Ένας νομοθέτης θα απαντήσει στο τηλέφωνο. Θα σας ρωτήσουν αν χρειάζεστε απάντηση και είναι καλύτερα αν πείτε ότι δεν χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να σας υπολογίσουν χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το επιπλέον βήμα της προσθήκης σας σε μια βάση δεδομένων απόκρισης. Το πιο σημαντικό μέρος είναι να είστε ξεκάθαροι ότι καλείτε επειδή θέλετε ο εκπρόσωπός σας να εργαστεί για την «Κατάργηση της Εξουσιοδότησης Χρήσης Στρατιωτικής Δύναμης του 2001 και του 2002 (AUMF’s)» και ότι είστε μέλος του Military Families Speak Out.

Δείγμα σεναρίου «Καλώ ως Μέλος ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΙΛΗΣΤΕ. Προτρέπω σθεναρά να καταργηθούν τόσο τα AUMF του 2001 όσο και του 2002».

Το γιατί υποστηρίζετε ή αντιτάσσεστε σε ορισμένες νομοθεσίες δεν έχει σχέση με αυτούς. Όσο περισσότερα άτομα καλούν το γραφείο του αντιπροσώπου, τόσο λιγότερες λεπτομέρειες θα σημειώνουν οι βοηθοί. Το να φτάσουμε κατευθείαν στο θέμα διευκολύνει τα πράγματα για όλους — συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιμένουν να λάβουν τις τηλεφωνικές τους κλήσεις.

Επίσης, σας παρακαλούμε καλέστε την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας στη διεύθυνση: 202-224-4651

Δείγμα σεναρίου «Καλώ ως μέλος του Military Families Speak Out. Προτρέπω σθεναρά να εγκριθεί το SJRes.10* και τα μέλη να εργαστούν για την κατάργηση του AUMF του 2001.»

Στείλτε καρτ ποστάλ
Έχουμε αναπτύξει καρτ ποστάλ που μπορείτε να εκτυπώσετε στον οικιακό σας εκτυπωτή! Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε 60 LB ή πιο βαρύ χαρτί και να εκτυπώσετε και στις δύο πλευρές που θα σας δώσουν 4 καρτ-ποστάλ.
Εάν δεν έχετε εκτυπωτή καλέστε/ στείλτε μήνυμα στον αριθμό 562-833-8035 ή στείλτε email στο MFSOO[email protected] και θα σας στείλουμε 10-20 ταχυδρομικές κάρτες. Σύνδεσμος με καρτ ποστάλ

Επισκεφτείτε τους Αντιπροσώπους σας στην πολιτεία σας όταν βρίσκονται εκεί. Καλέστε το τοπικό σας γραφείο για να λάβετε ένα πρόγραμμα για το πότε θα είναι «σπίτι». Κλείνω ραντεβού!

Σημεία ομιλίας στο AUMF
Σύνδεσμος με σημεία ομιλίας AUMF

*Το SJRes.10 είναι ένα κοινό ψήφισμα για την κατάργηση των αδειών για χρήση στρατιωτικής δύναμης κατά του Ιράκ και για άλλους σκοπούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ AUMF ΠΡΟΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Μοιραστείτε αυτήν την καμπάνια!

Μερίδιο