Οι πράσινοι μάχονται για το ποιος θα πάει στη ζύγιση!  « γιγαντιαία κηπουρός

Οι πράσινοι μάχονται για το ποιος θα πάει στη ζύγιση! « γιγαντιαία κηπουρός

April 24, 2023 0 Von admin

Greenie-„JABBA the HUT“

Ο JABBA THE HUT οδηγεί τους πράσινους στα 329 λίβρες, ενώ ο Κρυπτονίτης είναι πολύ πίσω στα 318 λίβρες! Το JABBA ονομάζεται «λουτρό πουλιών» επειδή ο αφαλός του κάθεται πάνω από το σκουός αντί στο πλάι που είναι πιο συνηθισμένο. Θα πάμε στη ζύγιση της 15ης Οκτωβρίου στο Κολοράντο Σπρινγκς για να αφήσουμε τα σκουός να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Ελπίζω να μην υπάρχει παγωνιά ή χιόνι για να σκοτωθούν τα φυτά πριν από τότε – θα είναι κοντά. Διάβασα ότι μπορούν να συνεχίσουν να μεγαλώνουν περίπου 1 εβδομάδα μετά από έναν σκληρό παγετό και μετά προσπαθείς απλώς να εμποδίσεις τις κολοκύθες να χάσουν βάρος πριν από το ζύγισμα. Φαίνεται ότι θα είναι 33°F το Σάββατο. Θα πρέπει να καλύψω το MAX και τα φυτά Greenie με κάποιο προστατευτικό υλικό κάλυψης σειράς.

Νέα για τους άλλους γίγαντες μου:

Δεν ξέρω πόσο βαρύ είναι ακόμα το μεγαλύτερο μεδούλι (κολοκυθάκια). Θα κόψω και τα 4 μεγάλα πριν ανέβουμε και πάρουμε το πιο βαρύ. Ξέρω ότι είναι όλα πάνω από 43,5 λίβρες που ήταν το μικρότερο που πήγα στην Κρατική Έκθεση.

Η μακριά κολοκύθα έχει επί του παρόντος μήκος 79 ίντσες και έχω ένα «μωρό» που μεγαλώνει που έχει μήκος 50 ίντσες και κερδίζει επίσης γρήγορα!

Δεν είμαι σίγουρος πόσο μεγάλο είναι το Giant Pear Gourd, αλλά νομίζω ότι είναι κοντά σε αυτό που πήγα στην έκθεση και ζύγιζε 102 λίβρες.