Οι καλύτεροι τρόποι για να γιορτάσετε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας – Worcester Student Life

Οι καλύτεροι τρόποι για να γιορτάσετε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας – Worcester Student Life

August 13, 2015 0 Von admin

Έτσι, έχετε περάσει εβδομάδες αναθεωρώντας, μέρες άγχος, ώρες σε καυτές αίθουσες εξετάσεων και όλα καταλήγουν στο λεπτό που ανοίγετε τα αποτελέσματά σας.

Το δεύτερο που βλέπεις ότι έχεις πετύχει τους βαθμούς κάνει όλο τον χρόνο που έχεις αφιερώσει στη μελέτη τους προηγούμενους μήνες να αξίζει απόλυτα!

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε τώρα είναι πώς θα γιορτάσετε αυτό το μνημειώδες επίτευγμα. Ακολουθούν μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε…

Αποθηκεύστε τις σημειώσεις αναθεώρησής σας

Ένας τρόπος για να γιορτάσετε το τέλος των εξετάσεων είναι να «δεσμεύσετε» (ακόμα καλύτερα, ανακυκλώνοντας) τις αναθεωρητικές σας σημειώσεις. Όχι μόνο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τακτοποιήσετε το δωμάτιό σας, αλλά επιβεβαιώνει επίσης στο μυαλό σας ότι οι εξετάσεις τελείωσαν επιτέλους και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας ξεκινά.

Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να κολλήσετε σε μερικές βασικές σημειώσεις και εγχειρίδια, αλλά ως επί το πλείστον θα μπορείτε να καθαρίσετε το δωμάτιο και το μυαλό σας από όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις εξετάσεις.

IMG_3001

Συναντηθείτε με τους φίλους σας

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γιορτάσετε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας είναι να συναντηθείτε με άτομα που έχουν μελετήσει όπως εσείς, κάθονται στις ίδιες αίθουσες εξετάσεων με εσάς και ανυπομονούν εξίσου για τις συναρπαστικές μέρες που έρχονται.

Όταν έλαβα τα αποτελέσματά μου, μια μεγάλη ομάδα φίλων μου και εγώ συναντηθήκαμε όλοι και το γιορτάσαμε τρώγοντας ένα γεύμα μαζί. Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα γιατί όλοι ήταν τόσο χαρούμενοι (και ανακουφισμένοι!) και ενθουσιασμένοι για το μέλλον.

Καθώς οι περισσότεροι φίλοι μου πήγαιναν στο πανεπιστήμιο ή έφυγαν, ήταν επίσης μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε πριν ξεκινήσουμε χωριστούς δρόμους.

LD_20141022_2469

Κάντε κάτι διαφορετικό

Η χρονική περίοδος μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων και πριν ξεκινήσετε το πανεπιστήμιο είναι μια ειδική περίοδος. Χρησιμοποιήστε το με σύνεση και προσπαθήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό, είτε είναι να αναρριχηθείτε σε ένα βουνό είτε να δοκιμάσετε ένα νέο άθλημα, απολαύστε το χρόνο και γιορτάστε το γεγονός ότι όλη η σκληρή δουλειά σας έχει αποδώσει.

LD_20141031_9372

Ετοιμαστείτε για το πανεπιστήμιο

Ένας άλλος καλός τρόπος για να αποχαιρετήσετε την περίοδο των εξετάσεων και να πείτε γεια στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας είναι να ξεκινήσετε την προετοιμασία για το πανεπιστήμιο.

Το να αγοράζετε κατσαρόλες και τηγάνια και διάφορα είδη οικιακής χρήσης μπορεί να μην φαίνεται πολύ διασκεδαστικό, αλλά βρήκα ότι ήταν πραγματικά συναρπαστικό και κάνει την επόμενη περίοδο στη ζωή σας να φαίνεται πολύ πιο αληθινή.

Worcester-003578-UG09

Ελπίζω αυτές οι προτάσεις να σας έδωσαν μερικές ιδέες για να γιορτάσετε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας, αλλά αν είστε ενθουσιασμένοι που θα κολλήσετε στην πανεπιστημιακή ζωή και θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να ρωτήσετε το Ομάδα πτυχιούχων Ambassador στο twitter.