Κατασκευή της θήκης για μια φορητή οθόνη LED

Κατασκευή της θήκης για μια φορητή οθόνη LED

November 30, 2022 0 Von admin

Κάθε επένδυση χρειάζεται απόδοση.

Έχουμε κάνει τα μαθηματικά και ξέρουμε πότε ο καθένας μας Οθόνες LED για φορητές συσκευές θα πρέπει να αρχίσει να αποφέρει κέρδη. Αλλά ας το παραδεχτούμε. Χρειάζεστε τα πραγματικά στοιχεία.

Το καταλαβαίνουμε. Λοιπόν, επιτρέψτε μας να σας πούμε για τους φίλους μας στο Οθόνες GJR.

Δημιούργησαν το δίκτυο ενοικίασης τους και ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τον δικό τους στόλο οθονών LED για φορητές συσκευές. Τότε μας κάλεσαν για ένα custom, κατασκευασμένο στις ΗΠΑ, Mobile LED Display Trailer.

Ρίξαμε μια ματιά στις εκδηλώσεις που έκαναν και στους πιο δημοφιλείς χώρους τους. Από εκεί, κάναμε συστάσεις σχετικά με το μέγεθος και τις πρόσθετες προσαρμογές που πιστεύαμε ότι θα τους έδιναν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τους πελάτες τους και θα ευθυγραμμίζονταν με τον προϋπολογισμό τους.

Η GJR επέλεξε την οθόνη MAX Mobile 158. Αυτή η οθόνη 15 πόδια επί 8 πόδια έχει βήμα pixel 4,81 mm και έχει βαθμολογία IP65. Με απλά λόγια, έχει εκπληκτική διαύγεια και μπορεί να χειριστεί τις κακές καιρικές συνθήκες. Με αυτό το μέγεθος και την κρυστάλλινη εικόνα, οι θαμώνες μπορούν να δουν αυτήν την οθόνη από απόσταση έως και 250 πόδια.

Η δυνατότητα να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων ήταν απαραίτητη. Το GJR είχε μια σειρά εκδηλώσεων που κυμαίνονταν από πάρτι στο πίσω μέρος, πάρτι ρολογιών, τεκμηρίωση γκολφ, συναυλίες και φεστιβάλ μέχρι πιο μοναδικές ευκαιρίες, όπως μια εκκλησιαστική λειτουργία με την ανατολή του ηλίου, μια υπαίθρια κηδεία και μια τελετή αποφοίτησης κολεγίου.

Αυτή η οθόνη μεσαίου μεγέθους τους πρόσφερε ευελιξία για να φιλοξενήσουν τις τυπικές εκδηλώσεις και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στους πελάτες τους που γίνονταν λίγο πιο δημιουργικοί. Τα ενσωματωμένα συστήματα ισχύος και ήχου τους βοήθησαν επίσης να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό που έχει ωφελήσει το GJR είναι η γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία της οθόνης LED για φορητές συσκευές. Η συμπαγής και εύκολη λειτουργία του για 1 άτομο βοηθά την GJR να διατηρεί τα γενικά έξοδα χαμηλά.

Ο ιδιοκτήτης του GJR Screens, Greg Ross, είπε για την εμπειρία του: «Ήμασταν πολύ τυχεροί που πραγματοποιήσαμε μερικές εξαιρετικές επαφές και είχαμε μια αρκετά μεγάλη επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν σίγουρα η ταχύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) που έχω βιώσει ποτέ σε πολλά επιχειρηματικά εγχειρήματα!»

Ο Greg και η ομάδα του είναι τόσο ευχαριστημένοι, που παρήγγειλαν ένα MAX 2313, το οποίο θα παραδώσουμε στα μέσα Ιουλίου. Άλλο ένα υπέροχο κεφάλαιο στην ιστορία μας με το GJR Screens.

Το καλύτερο μέρος για την αγορά ενός τρέιλερ οθόνης LED για φορητές συσκευές είναι ότι η ομάδα των επαγγελματιών μας έχει την πλάτη σας. Από τη λειτουργία και την αντιμετώπιση προβλημάτων έως την 7ετή εγγύηση που παρέχεται με κάθε μία από τις οθόνες μας, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να διαθέσετε το MAX Mobile και να δείτε απόδοση της επένδυσής σας.

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια οθόνη LED για κινητά, επικοινωνήστε με την ομάδα μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι ακριβώς χρειάζεστε.