Η Giant Pumpkin, MAD MAX φτάνει τα 463 λίβρες σήμερα-Κυριακή 9 Οκτωβρίου « Giantveggiegardener

Η Giant Pumpkin, MAD MAX φτάνει τα 463 λίβρες σήμερα-Κυριακή 9 Οκτωβρίου « Giantveggiegardener

April 24, 2023 0 Von admin

Σήμερα το MAD MAX (σύμφωνα με τις μετρήσεις της ταινίας) έφτασε τα 463 λίβρες. Αυτό είναι 42 λίβρες σε σχέση με το περσινό ρεκόρ των 421 λιβρών! Θυμηθείτε ότι θα μπορούσε να ζυγίζει πιο ελαφρύ από τα τσαρτ, αλλά νιώθω πολύ καλά που τώρα θα ξεπεράσει το παλιό ρεκόρ. Πρέπει να είναι όλο το επιπλέον νερό που έπαιρνε την περασμένη εβδομάδα. Πάνω από 2,2 ίντσες στο έμπλαστρο κολοκύθας! Απλά υπέροχο. Αυτό συν ότι παίρνει κάποιο επιπλέον λίπασμα (γαλάκτωμα φυκιών και ψαριών) αυτή τη στιγμή. Αντλήστε το MAXIE! Ο καιρός ήταν δύσκολος, αλλά δεν έχει πέσει ακόμα στους 32°F (0°C) στο έμπλαστρο. Υποτίθεται ότι ήταν, αλλά πραγματικά ΕΙΧΑ ΤΥΧΗ! Έχω το φυτό κολοκύθας καλυμμένο με κάλυμμα σειρών και φυσικά το MAX έχει καλυφθεί εδώ και ένα μήνα με κουβέρτες το βράδυ. Τώρα, αν μπορέσει να περάσει απόψε, νομίζω ότι η υπόλοιπη εβδομάδα θα είναι πιο ζεστή και μετά θα πάει στους αγώνες του Σαββάτου!

Εν τω μεταξύ οι πρασινάδες γίνονται τρομακτικές! Αυτό είναι τρομακτικό καλό! Το Jabba είναι 349 λίβρες και ο Κυρπτονίτης είναι 341 λίβρες! Το παλεύουν ακόμα για το ποιος θα πάει! Ελπίζω ότι κάποιος από αυτούς θα καθίσει πραγματικά στη μίνι παλέτα που πήρα!

Οι άλλοι γίγαντες που πηγαίνουν στη ζύγιση (αν υπάρχει χώρος) είναι μια μακριά κολοκυθιά στα 79″. Δεν ζυγίζει πολύ, αλλά μπορεί να χρειαστεί να κρεμάσει από το φορτηγό. Θα βάλουμε μια κόκκινη μπαντάνα από την άκρη της! ΧΑΧΑΧΑ. Υπάρχει και ένα γιγάντιο μεδούλι (κολοκυθάκια). Μπορώ να χρησιμοποιήσω ως διαχωριστικό μεταξύ της κολοκύθας και της πρασινάδας! Και μια γιγάντια κολοκύθα αχλαδιού-αχ τι είναι άλλα 100 λίβρες! Πρέπει να χωράει στη γωνία!