Η κοινότητα του κυβερνοχώρου της Λατινικής Αμερικής αντιμετωπίζει ταχέως αναπτυσσόμενο τοπίο απειλών

Η κοινότητα του κυβερνοχώρου της Λατινικής Αμερικής αντιμετωπίζει ταχέως αναπτυσσόμενο τοπίο απειλών

März 11, 2023 0 Von admin

Ο κλάδος της κυβερνοασφάλειας στη Λατινική Αμερική αναμένεται να αναπτυχθεί περισσότερο από 15% έως το 2026, σύμφωνα με έκθεση της Πωλήσεις Ασφαλείας – με την προσδοκία ότι ο κλάδος θα έχει αξία 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Και οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι αυτή η ανάπτυξη είναι ζωτικής σημασίας. Πολιτικός άνδρας Η έρευνα διαπίστωσε ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2021, σημειώθηκε αύξηση 455% από έτος σε έτος στις αυτοματοποιημένες επιθέσεις bot και 140% ετήσια αύξηση στις καταγεγραμμένες επιθέσεις που προκαλούνται από τον άνθρωπο. Τα ποσοστά επιθέσεων στο LATAM ήταν υψηλότερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο σε όλα τα κανάλια.

Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς στην περιοχή, η κουλτούρα της κυβερνοασφάλειας μπορεί να χρειάζεται κάποια πρόσθετη δουλειά όσον αφορά την επικοινωνία παραβιάσεων και ζητημάτων, καθώς και την εύρεση αποτελεσματικών τρόπων συνεργασίας με ρυθμιστικές αρχές.

Μια κουλτούρα κυβερνοασφάλειας του «μείνετε σιωπηλοί και διορθώστε το» είχε ως αποτέλεσμα ο πρώην επικεφαλής ασφαλείας της Uber να περάσει σοβαρά πίσω από τα κάγκελα, αλλά πρόσφατη ανάλυση για την κατάσταση της κυβερνοασφάλειας στη Λατινική Αμερική διαπίστωσε ότι αυτό συνεχίζει να συμβαίνει σε πολλές χώρες εκεί.

Η ανάρτηση, με τίτλο «Αδόντια: Η κατάσταση της συμμόρφωσης με την κυβερνοασφάλεια στη Λατινική Αμερική» είναι απαραίτητο να διαβάσει όποιος εμβαθύνει στον κόσμο της ασφάλειας εντός των αναπτυσσόμενων χωρών. Ενώ οι νόμοι στο βόρειο τμήμα του ημισφαιρίου έχουν κλίση προς μεγαλύτερη οργανωτική ευθύνη, δεν υπάρχει κανένα (νομικό) κίνητρο για τους οργανισμούς να επικοινωνούν τις παραβιάσεις με τους πελάτες τους, σύμφωνα με τον συγγραφέα.

Εκτός από το ότι δεν έχουν κανένα νομικό εργαλείο που να τις αναγκάζει να αναφέρουν παραβιάσεις δεδομένων, κάτι τέτοιο εκθέτει τις εταιρείες σε πυρκαγιές δημοσίων σχέσεων και έρευνες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη αδικημάτων που μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις», έγραψε ο συγγραφέας.

Αυτές οι σημαντικές συζητήσεις θα είναι στο επίκεντρο της Διάσκεψης για την Κυβερνοασφάλεια της LATAM στις 14 Δεκεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα. Οι θέσεις γεμίζουν – εξασφαλίστε τη θέση σας κάνοντας εγγραφή σήμερα.