Η καλύτερη βόμβα σφάλματος για την επίλυση όλων των προβλημάτων παρασίτων σας!

Η καλύτερη βόμβα σφάλματος για την επίλυση όλων των προβλημάτων παρασίτων σας!

November 30, 2022 0 Von admin

Κανείς δεν θέλει να μοιράζεται τον προσωπικό του χώρο με ενοχλητικά έντομα. Το θέμα είναι ότι, λαμβάνοντας υπόψη το μακιγιάζ τους σε μέγεθος πίντας, αυτά τα πλάσματα δεν μπορούν να σταματήσουν ανεξάρτητα από το πόσο καλά κλειδωμένες είναι οι πόρτες ή τα παράθυρά σας.

Γι‘ αυτό χρειάζεστε τον γενικό υποκαπνισμό των καλύτερων ομίχλης για να βάλετε ένα τέλος στην εισβολή τους και να διατηρήσετε το σπίτι σας απαλλαγμένο από παράσιτα.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, Hot Shot 95911 AC1688 είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς δολοφόνους σφαλμάτων. Κάθε δοχείο στη συσκευασία περιέχει μια γενναιόδωρη ποσότητα φυτοφαρμάκου αναμεμειγμένη με ένα συνεργιστικό για να αυξήσει την επίδρασή του και το Nylar για να εμποδίσει όλες τις προσπάθειες ωοτοκίας.

Δεδομένου ότι η ένωση δεν θέτει όριο για καμία ράτσα ζωύφιου, είτε πρόκειται για ψύλλους, κατσαρίδες ή κουνούπια, και εξαλείφει αυτές τις ταλαιπωρίες πολλών ποδιών σε σχετικά μεγάλη κλίμακα, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε στη λίστα μας παρακάτω!

Μια ανασκόπηση των κορυφαίων 5 βομβών σφαλμάτων

Hot Shot 95911 AC1688 Bedbug & Flea Fogger – Καλύτερο συνολικά

Αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να ζητήσετε όταν αντιμετωπίζετε σοβαρές προσβολές, συμπεριλαμβανομένης μιας που προκαλείται από επίμονα είδη όπως τα μυρμήγκια της φωτιάς ή οι αράχνες.

Στη συνέχεια συμπληρώνεται με ένα μείγμα Nylar, ενός ρυθμιστή ανάπτυξης εντόμων, για να αποτραπεί η περαιτέρω ανάπτυξη σε ενήλικες προνύμφες.

Σε συνδυασμό με τη μακρά διάρκεια αναστολής (πάνω από 6 μήνες) και την ευρεία περιοχή που καλύπτει (2.000 κυβικά πόδια), η πιθανότητα πρώιμης εκ νέου προσβολής είναι σχετικά χαμηλή.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το μόνο πράγμα που το fogger δεν τελειώνει τα σφάλματα με μία κίνηση. Πρέπει να επαναλάβετε τον βομβαρδισμό 2 έως 3 φορές για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τι μας αρέσει:

 • Ασφαλές για ολόκληρο το σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του υπνοδωματίου και της κουζίνας
 • Αντιμετωπίστε όλα τα προβλήματα σφαλμάτων
 • Κρατήστε τα σφάλματα μακριά για περισσότερο από μισό χρόνο
 • Εκτεταμένη κάλυψη

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Απαιτούνται 2-3 προσπάθειες για να σκοτωθούν όλα τα σφάλματα

Μαύρη Σημαία 11079 HG-11079 – Καλύτερο για Roach Killing

Το Black Flag 11079 HG-11079 αποκτά την ισχύ του για τον έλεγχο των παρασίτων από το 0,8% της συμπυκνωμένης κυπερμεθρίνης, ενός δραστικού συστατικού παρόμοιο με το πυρεθροειδές που αποδεικνύεται ρητά ότι φροντίζει τις κατσαρίδες.

Καθώς ένα γεμάτο δοχείο περιέχει άλλα ισχυρά συνεργιστικά, σας βοηθά να προστατεύσετε το σπίτι σας από την ταχεία αναπαραγωγή γερμανικών κατσαρίδων.

Είναι τα πιο απαιτητικά crawlies που πρέπει να εξαλειφθούν χωρίς επαγγελματική παρέμβαση, επομένως αυτή είναι κάποια πραγματική δύναμη.

Το γεγονός ότι υπάρχουν 6 ομίχλες σε ένα πακέτο, το καθένα έχει σχεδιαστεί για να βομβαρδίζει έως και 2.000 κυβικά πόδια, καθιστά τον έλεγχο του αριθμού τους πολύ πιο προσιτό καθώς αυτή η ράτσα κατσαρίδα συνήθως συγκεντρώνεται σε μάζα.

Τις περισσότερες φορές, η μάζα των κατσαρίδων θα εξαφανιστεί σε 2 εβδομάδες. Ωστόσο, οι βαρύτερες περιπτώσεις απαιτούν τουλάχιστον μισό μήνα χρησιμοποιώντας αυτό το εντομοθαμβωτικό, ειδικά εάν τα έντομα χτίζουν τη φωλιά τους σε διαφορετικά σημεία.

Τι μας αρέσει:

 • Καταργήστε τις κατσαρίδες, τα κοινά οικιακά παράσιτα και τις αράχνες
 • Άοσμο προϊόν
 • Διώξτε τα σφάλματα για έως και 12 εβδομάδες

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα σε βαριά μολυσμένες περιπτώσεις

Raid Concentrated Deep Reach Fogger – Το καλύτερο για ρωγμές και ρωγμές

Το μόριο του Raid Concentrated Deep Reach Fogger έχει αλλάξει μέγεθος για να βυθιστεί σε όλες τις ρωγμές και τις ρωγμές του σπιτιού, εξαλείφοντας τα σφάλματα όπου συνήθως συγκεντρώνονται και αναπαράγονται.

Θα ήσασταν ευτυχείς να ξέρετε ότι αυτό είναι μεταξύ των εντόμων που προκαλούν ομίχλη με την υψηλότερη ισχύ (πάνω από 1,7% της συμπυκνωμένης κυπερμεθρίνης σε 1,5 ουγγιά).

Εν ολίγοις, αφού η ομίχλη εισχωρήσει βαθιά μέσα στις μικρότερες σχισμές στους τοίχους και τα δάπεδά σας, τα αποτελέσματά της παραμένουν τα ίδια.

Ο αναστολέας 2 μηνών είναι το επόμενο χαρακτηριστικό που απολαμβάνουμε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει πολλά παράσιτα εσωτερικών χώρων στη λίστα εξόντωσης και μάλιστα κάνει μια ιδανική βόμβα αράχνης για το σπίτι, αυτό λέει ότι μια ζωή χωρίς σφάλματα είναι μπροστά σας.

Αυτό το Raid fogger δεν είναι άψογο καθώς λειτουργεί μόνο σε κλειστούς χώρους όπου τα σφάλματα δεν έχουν πού να τρέξουν. Μπορούν γρήγορα να δημιουργήσουν αντίσταση εάν η πρώτη δολοφονία δεν μπορούσε να τους βγάλει.

Τι μας αρέσει:

 • Φόρμουλα βαθιάς πρόσβασης
 • Δεν λερώνει και δεν αφήνει υπολείμματα
 • Τερματισμός κατά την επαφή
 • Αναστολέας 2 μηνών

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Τα σφάλματα ενδέχεται να προσαρμοστούν στον τύπο.
 • Πρέπει να περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ομίχλη (πάνω από 4 ώρες)

HARRIS 12 Week Indoor Insect Fogger – Το καλύτερο για παράσιτα που σχετίζονται με κατοικίδια

Ένα κάνιστρο κάνει εξαιρετική δουλειά κρατώντας τα τσιμπούρια και τους ψύλλους στο πάτωμα μακριά από το οπτικό πεδίο για έως και ένα μήνα, και το γεγονός ότι θεωρείται ασφαλές να κινείται γύρω από το σπίτι απλώς επιπλοκή της απεντόμωσης.

Ο τερματισμός ξεκινά σχεδόν με την επαφή, χάρη στην περιεκτικότητα σε κυπερμεθρίνη 0,5%, εμποδίζοντας τα προβληματικά έντομα να αφήσουν κόκκινες κηλίδες σε εσάς και την οικογένειά σας αμέσως μετά τη χρήση.

Δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξανακατοικήσουν τα κατοικίδιά σας, καθώς τα υπολειμματικά αποτελέσματα διαρκούν έως και 3 μήνες μετά την ενεργοποίηση, συνεχίζοντας να τα σκοτώνουν σε μεγάλο εύρος.

Αν και η φόρμουλα δεν γλιτώνει από τσιμπούρια ή ψύλλους, τα κοινά οικιακά παράσιτα δεν θα δεχθούν κανένα έλεος.

Παρόλο που τα παράσιτα σε μέγεθος πίντας αντιμετωπίζονται σε ελάχιστο χρόνο, τα μεσαία έως γιγάντια έντομα απλώς μειώνονται σε αριθμό μετά τον βομβαρδισμό. Θα πρέπει να δοκιμάσετε να συνδυάσετε διαφορετικές μεθόδους για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Αυτό που μας αρέσει

 • Κατάλληλο για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων
 • Περιποιηθείτε έναν άφθονο χώρο (2.000 κυβικά πόδια)
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους φαγητού και ύπνου

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Δεν λειτουργεί καλά σε μεγάλα σφάλματα.

Enforcer BugMax Fogger EBMFOG2 – Καλύτερη βόμβα ταχείας ξήρανσης

Η φόρμουλα με βάση το νερό εξηγεί γιατί αυτό το σύστημα ομίχλης εσωτερικού χώρου δεν αφήνει ακατάστατο λεκέ πάνω από τα έπιπλά σας μετά τον βομβαρδισμό. Ταιριάζει αν δεν είστε φανατικός θαυμαστής του καθαρισμού μέσα και γύρω από το σπίτι αφού βάλετε τα νεκρά ζωύφια.

Θα βρίσκατε γρήγορα αυτά τα νεκρά σφάλματα. Με βάση την κυπερμεθρίνη, αυτός ο ομίχλης Enforcer συσκευάζει μια γροθιά που σκοτώνει τα παράσιτα που μολύνουν τον χώρο σας σε χρόνο μηδέν. Η επαρκής δόση τοξίνης ανά κάνιστρο (πάνω από 0,5%) σκότωσε αρκετά είδη.

Μιλάμε για μυρμήγκια, μύγες, ψύλλους και, παραδόξως, αράχνες. Σε 2 έως 3 ημέρες, δεν θα βρείτε κανένα ίχνος τους και το σπίτι σας θα προστατευτεί από αυτά για έως και 12 εβδομάδες.

Είναι αρκετά απογοητευτικό το γεγονός ότι ασχολείται κυρίως με τα κανονικά παράσιτα, όχι με τα απίστευτα επίμονα όπως τα μυρμήγκια της φωτιάς.

Αυτό που μας αρέσει

 • Φόρμουλα με βάση το νερό που δεν αφήνει υπολείμματα
 • Αντιμετωπίστε έως και 2.000 κυβικά πόδια
 • Μπορεί να τερματίσει τα παράσιτα που κρύβονται σε ρωγμές
 • Γρήγορη απόδοση

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Δεν χειρίζεται καλά τα δύσκολα σφάλματα

Πώς να επιλέξετε τη σωστή βόμβα σφάλματος για τις ανάγκες σας;

Τύποι βομβών σφαλμάτων

Πυρεθρίνη

Η πυρεθρίνη είναι ένα μη εκλεκτικό συστατικό που εξάγεται από το χρυσάνθεμο. Η χημική ουσία έχει γίνει τυπικό μέρος πολλών οικιακών φυτοφαρμάκων χάρη σε αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό.

Μόλις εφαρμοστεί, η χημική ουσία διεισδύει στο κεντρικό νευρικό σύστημα των εντόμων κατά την επαφή, οδηγώντας σε ακραία εγκεφαλική παράλυση, σκοτώνοντας κάθε δυσάρεστο ζωύφιο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Εάν έχετε να κάνετε με κοινά οικιακά παράσιτα όπως Τα κουνούπια, οι ψείρες και οι οικιακές μύγες, οι ομίχληδες που είναι γεμάτοι με αυτό σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν.

Μόλις συνδυαστεί με τα σωστά συστατικά, η χημική ουσία μπορεί να γίνει μια αποτελεσματική βόμβα σφαλμάτων για αράχνες ή δύσκολα σκοτωμένα παράσιτα όπως τα μυρμήγκια της φωτιάς.

Παρόλο που η δύναμη ενάντια στα ζωύφια ακούγεται πολλά υποσχόμενη εδώ, η πυρεθρίνη δύσκολα απαλλάσσει το σπίτι σας από τα μη εκκολαφθέντα αυγά. Δεν συνιστούμε αυτόν τον τύπο για προσβολή μεγάλης κλίμακας.

Πυρεθροειδής

Ένα πυρεθροειδές είναι η συνθετική εκδοχή της πυρεθρίνης. Μια τεράστια κατηγορία στην οποία εμπίπτουν πολλοί κλάδοι φυτοφαρμάκων περιέχει μερικά γνωστά ονόματα στην πρόληψη παρασίτων, όπως η κυπερμεθρίνη ή η τετραμεθρίνη.

Σχεδόν τα πάντα σχετικά με το πυρεθροειδές μοιάζουν με την πυρεθρίνη, η οποία είναι πιο ευδιάκριτη στον τρόπο που αμφότερα αντιμετωπίζουν ανεπιθύμητα σφάλματα που εμφανίζονται σε τυχαίες γωνίες του σπιτιού σας. Το φάσμα των ειδών που βοηθούν στην εξάλειψη δεν είναι τόσο διαφορετικό.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την εντελώς φυσική δομή της πυρεθρίνης, το πυρεθροειδές έχει τροποποιηθεί στα εργαστήρια, παρέχοντάς του έναν πιο εκτεταμένο υπολειμματικό έλεγχο ακόμη και κάτω από το άμεσο ηλιακό φως.

Αυτή η επιπλέον σταθερότητα το καθιστά ιδανική επιλογή για να ψεκάσετε τους εισβολείς πολλαπλών ποδιών στον κήπο σας.

Θα σας συμβουλεύαμε να μην εκθέτετε το δέρμα σας σε αυτή τη συνθετική χημική ουσία. Το τοξικό επίπεδο δεν είναι καθόλου ασφαλές, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ερεθισμού.

Αυγά Vs. Μόνο για σφάλματα

Σε πολλές περιπτώσεις, το φυτοφάρμακο που συγκρατείται σε βόμβες εντόμων έχει ελάχιστη έως καθόλου επίδραση στη σύνθετη σύνθεση. Για έναν τερματισμό βαρέως τύπου, πρέπει να υπάρχουν περισσότερες χημικές παραλλαγές στην ένωση για να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα.

Τα συνεργιστικά και οι ρυθμιστές ανάπτυξης εντόμων είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε στον πίνακα συστατικών εάν η προσβολή έχει ξεφύγει από τον έλεγχο.

Το ένα εργάζεται για να ενισχύσει τη θνησιμότητα του ψεκασμού, ενώ το άλλο αναλαμβάνει το μεγάλο καθήκον να διαταράξει τον κύκλο αναπαραγωγής των παρασίτων.

Οι κανόνες δεν είναι τόσο αυστηροί για να κρατούν μακριά μόνο τα ώριμα έντομα. Ωστόσο, για να επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα εξουδετέρωσης σφαλμάτων, δεν πρέπει να προτιμάτε ένα προϊόν που αποτελείται από ένα συστατικό.

Απόδοση υποκαπνισμού

Μια βόμβα ζωύφιου της οποίας η κάλυψη είναι πολύ μικρή εμποδίζει την εξάπλωση του φυτοφαρμάκου. Τούτου λεχθέντος, ένα αρκετά μεγάλο σας φέρνει σε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς το δωμάτιο μπορεί να γεμίσει υπερβολικά με φυτοφάρμακα μετά.

Κάντε μερικούς υπολογισμούς πριν αποφασίσετε για οποιοδήποτε πακέτο στο ράφι για να περιορίσετε τις διαθέσιμες επιλογές.

Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε ένα προϊόν που απλώνεται σε ολόκληρη τη στοχευμένη περιοχή, προσπαθήστε να απεικονίσετε το μέγεθος του δωματίου και να υπολογίσετε πόσα δοχεία είναι αρκετά από εκεί.

Μακράς διαρκείας

Ο χρόνος που κάθε σφάλμα ομίχλης εμποδίζει τα ανατριχιαστικά προγράμματα ανίχνευσης δεν είναι πάντα ο ίδιος. Μετά τον υποκαπνισμό, μερικά έχουν σχεδιαστεί για να τα απομακρύνουν για μισό χρόνο, αλλά μερικά δεν διαρκούν περισσότερο από ένα μήνα μετά τον τερματισμό, ακόμη και εβδομάδες.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος του χώρου σας, τον τύπο των εντόμων που θέλετε να δείτε να φεύγουν και τον χρόνο που συχνά πέφτουν για να ξεχωρίσετε μια ευεργετική λύση.

Δεν είναι όλες οι βόμβες σφαλμάτων ίδιες. Εάν αποτύχουν να γεμίσουν τον αέρα με την επαρκή ποσότητα που απαιτείται για ένα συγκεκριμένο έντομο, θα επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι περιμένετε. Η αγορά σας θα γινόταν τότε σπατάλη χρημάτων.

Outdoor Vs. Μέσα

Οι εξωτερικές μέθοδοι που σχετίζονται με φυτοφάρμακα δεν θα έδιναν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα στο σπίτι και αντίστροφα. Τα συστατικά και η δοσολογία των χημικών δεν είναι διαμορφωμένα με τον ίδιο τρόπο.

Η επεξεργασία του χώρου διαβίωσής σας χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που καθορίζεται για την αυλή ή τον κήπο θα έκανε τελικά περισσότερο κακό παρά καλό, καθώς τα ενεργά συστατικά της ομίχλης μπορεί να είναι επικίνδυνα μετά από μακροχρόνια έκθεση στο δέρμα.

Με τον ίδιο τρόπο, οι βόμβες με σφάλματα εσωτερικού χώρου δεν θα παρείχαν καμία ανακούφιση από ένα υπαίθρια προσβολή. Η θερμοκρασία και οι ακτίνες UV είναι πιο πιθανό να διασπάσουν την ουσία πριν εξαλειφθούν όλα τα έντομα.

Για να μην αναφέρουμε, μια ακατάλληλη επιλογή φυτοφαρμάκου θα μπορούσε να θέσει ιδιαίτερους κινδύνους για το πράσινο γύρω από το χώρο σας.

Γρήγορης δράσης

Δεδομένου ότι είναι αδύνατο να παραμείνετε στο δωμάτιο όταν ο ομίχλης είναι σε λειτουργία λόγω του πιθανού τοξικού του επιπέδου, όποια ομίχλη εντόμων σκοπεύετε να αγοράσετε θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη δουλειά μέσα σε 2 ή 3 ώρες.

Εάν όχι, το προϊόν που φέρνετε στο σπίτι για εφαρμογή θα πρέπει να είναι σχετικά ασφαλές ακόμα και μετά την έκθεση. Τυπικά συστατικά όπως η πυρεθρίνη θα βοηθούσαν σε αυτή την περίπτωση.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το γιατί η βόμβα σφάλματος δεν έχει λειτουργήσει:

συμπέρασμα

Hot Shot 95911 AC1688 Bedbug & Flea Fogger έχει όλες τις ιδιότητες που περιμένεις στην καλύτερη βόμβα bug.

Το Hot Shot ομιχλοποιεί όλα τα κουτάκια όταν τίθενται ερωτήσεις σχετικά με τον έλεγχο των παρασίτων, συμπεριλαμβανομένων των ειδών των εντόμων από τα οποία απαλλάσσεται (η πυρεθρίνη χειρίζεται σχεδόν τα πάντα), την αναπτυξιακή φάση στην οποία βρίσκονται, μια ιδανικά, μακρά περίοδο παραμονής θανατηφόρου, κι αλλα.

Εάν προτιμάτε άλλα προϊόντα, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τον τύπο, τη δραστικότητα για παράσιτα και τα αυγά και την κάλυψη για να ηρεμήσετε με κάτι που λειτουργεί.

Η καλύτερη βόμβα σφάλματος για την επίλυση όλων των προβλημάτων παρασίτων σας!

Τελευταία ενημέρωση στις 2022-10-12 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API