Ενεργοποιήστε τους συμμετέχοντες σε ένα εικονικό κυνήγι οδοκαθαριστών

Ενεργοποιήστε τους συμμετέχοντες σε ένα εικονικό κυνήγι οδοκαθαριστών

März 16, 2023 0 Von admin
kchopson

Προσελκύστε τους συμμετέχοντες σας με το νέο εικονικό κυνήγι οδοκαθαριστών της EventRebels. Συνδεδεμένοι με τη λειτουργία εικονικής τσάντας τσάντας ERVirtual Trade Show, οι συμμετέχοντες μπορούν να γεμίσουν την τσάντα τους με είδη από τη λίστα καθαρισμού και να γίνουν επιλέξιμοι για βραβεία. Ο υπεύθυνος σχεδιασμού αποφασίζει ποια είναι τα κριτήρια νίκης για τα βραβεία, όπως η πλήρως συμπληρωμένη κάρτα κυνηγιού οδοκαθαριστών ή απλώς η πρόοδος προς την ολοκλήρωση.

ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ TOTE ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

Για εκδηλώσεις που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα εικονικών εμπορικών εκθέσεων μας, τα προφίλ εκθετών και χορηγών περιλαμβάνουν μια ενότητα „Πόροι“ όπου μπορούν να μοιραστούν όλο το υλικό που θα ήθελαν να προσφέρουν στους επισκέπτες του περιπτέρου τους. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν αυτούς τους πόρους απευθείας από το προφίλ της εταιρείας ή να τους προσθέσουν στην προσωπική τους τσάντα για να τους δουν αργότερα.

Αυτό το ψηφιακό περιεχόμενο αντικαθιστά το υλικό που θα είχαν εκθέσει οι εκθέτες σε ένα φυσικό περίπτερο. Ωστόσο, σε ένα εικονικό περίπτερο, οι εκθέτες δεν περιορίζονται στα έντυπα είδη και στις τυπικές εμπορικές εκθέσεις. Μπορούν να μοιραστούν οτιδήποτε μπορούν να συνδέσουν ή να ανεβάσουν. Για παράδειγμα…

 • Συνδέω με:
  • Βίντεο
  • Ζωντανές συναντήσεις, επιδείξεις
  • Φόρμες εγγραφής, συνδρομές ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, αιτήσεις
  • Δώρα, διαφημιστικά είδη/εκπτώσεις
  • Blogs
 • Μεταφόρτωση:
  • Ηλεκτρονικά βιβλία, περιοδικά, ενημερωτικά δελτία
  • Λευκές Βίβλοι, μελέτες περιπτώσεων
  • Φέιγ βολάν, μπροσούρες, κατάλογοι
  • Φωτογραφίες

Οι εκθέτες ανεβάζουν αυτούς τους πόρους, ώστε να μην κολλάτε σε πολλή επιπλέον δουλειά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα κυνήγι οδοκαθαριστών με τους πόρους της εικονικής μας εμπορικής έκθεσης. Το πρώτο βήμα είναι να ορίσετε τις ώρες έναρξης και λήξης του παιχνιδιού. Υπάρχει ένας χώρος για σημειώσεις προς τους συμμετέχοντες και αυτός θα πρέπει να περιλαμβάνει οδηγίες (οι οποίες υπάρχουν από προεπιλογή). Αυτό είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να συμπεριλάβετε τις ανακοινώσεις των βραβείων.

Το κύριο βήμα είναι η σύνδεση των πόρων των εκθετών με το κυνήγι. Μια εύκολη αναζήτηση σάς επιτρέπει να αναζητήσετε γρήγορα έναν εκθέτη ή χορηγό να προσθέσετε έναν πόρο στο παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να δώσετε μια υπόδειξη για να βοηθήσετε τον συμμετέχοντα.

Το παιχνίδι έχει επίσης „προσαρμοσμένους πόρους“. Οι προσαρμοσμένοι πόροι θα εμφανίζονται στο προφίλ του εκθέτη μόνο κατά τις καθορισμένες ώρες κυνηγιού οδοκαθαριστών. Μετά το τέλος του κυνηγιού οδοκαθαριστών, αυτός ο πόρος θα παραμείνει διαθέσιμος σε έναν συμμετέχοντα μόνο εάν βρει με επιτυχία το αντικείμενο και το προσθέσει στην τσάντα του.

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του πίνακα κυνηγιού οδοκαθαριστών για να δείτε πώς προχωρά η εργασία σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Το παιχνίδι Scavenger Hunt βρίσκεται στη γραμμή μενού της πλατφόρμας εικονικών εκδηλώσεων. Έχει αντίστροφη μέτρηση που δείχνει πότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι και πότε θα τελειώσει. Οι συμμετέχοντες θα δουν τα αντικείμενα που πρέπει να βρουν καθώς και αυτά που έχουν ήδη εντοπιστεί και τοποθετηθεί στην εικονική τους τσάντα. Η γραμμή προόδου δείχνει πόσο κοντά βρίσκονται στην ολοκλήρωση του κυνηγιού.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑΝ ΝΙΚΗΤΗ!

Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού μπορούν να χρησιμοποιήσουν αναφορές διαχείρισης για να βρουν πώς είναι όλοι οι συμμετέχοντες. Μπορείτε να δώσετε βραβεία σε:

 • Το πρώτο άτομο που ολοκλήρωσε το κυνήγι
 • Αυτοί που τελείωσαν με επιτυχία το παιχνίδι
 • Τυχαίο σχέδιο από οποιονδήποτε εντόπισε ένα αντικείμενο κυνηγιού

Το παιχνίδι κυνηγιού οδοκαθαριστών όχι μόνο θα διασκεδάσει τους συμμετέχοντες στο εικονικό συνέδριό σας, αλλά θα προσφέρει επίσης περισσότερη επισκεψιμότητα στους εικονικούς εκθέτες και τους χορηγούς σας και θα αυξήσει την απόδοση επένδυσης (ROI).

Μάθετε περισσότερα για την ERVirtual Event Platform

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την ERVirtual Event Platform;
Επικοινωνήστε με την ομάδα μας
για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας σχετικά με το ERVirtual. Προγραμματίστε τη δωρεάν επίδειξη σας και ξεκινήστε σήμερα!

Ετικέτες: Gamification, εικονικές εκδηλώσεις, εικονική τσάντα, εικονική εμπορική έκθεση