Αξιοποιήστε στο έπακρο τον εξοπλισμό σας Groundbreaker® Backhoe – Woods

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον εξοπλισμό σας Groundbreaker® Backhoe – Woods

März 24, 2023 0 Von admin

Νέος στο Groundbreaker; Ακολουθούν έξι συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εκσκαφέα σας Groundbreaker.

1. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος κάδου για την εργασία. Ένας στενός κάδος είναι ιδανικός για τη χάραξη ηλεκτρικών και υδάτινων γραμμών χωρίς να μετακινείται το υπερβολικό χώμα. Οι φαρδιοί κάδοι είναι χρήσιμοι για μεγάλες ανασκαφές, αλλά σημειώστε ότι ο εκσκαφέας μπορεί να τραβήξει το τρακτέρ γύρω-γύρω σε σκληρά, βραχώδη εδάφη. Ένας κουβάς μεσαίου πλάτους έχει πολλές χρήσεις και είναι συχνά μια εξαιρετική πρώτη επιλογή για νέους ιδιοκτήτες εκσκαφέων.

2. Ξεκινήστε αργά. Ξεκινήστε με το τρακτέρ στο ρελαντί και αυξήστε όσο εξοικειώνεστε με τα χειριστήρια. Αφιερώστε πέντε λεπτά για να συνηθίσετε τι κάνει κάθε κίνηση ελέγχου πριν προσπαθήσετε να σκάψετε μια τρύπα.

3. Σκάψτε την πρώτη σας τρύπα σε ένα σημείο όπου μπορείτε να την γεμίσετε εύκολα πριν ξεκινήσετε την πραγματική σας εργασία.

4. Χαλαρώστε. Ο εκσκαφέας μπορεί να μετακινήσει μια εκπληκτική ποσότητα υλικού σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πιάστε ελαφρά τα χειριστήρια και μετακινήστε τα ομαλά για να έχετε τον καλύτερο έλεγχο. Το τράβηγμα πιο δυνατά δεν θα κάνει τον εκσκαφέα να δουλέψει πιο σκληρά.

5. Αγοράστε έναν εκσκαφέα αρκετά μεγάλο για τις δουλειές που περιμένετε να κάνετε, καθώς και λίγο περισσότερο. Ένας μικρός-συμπαγής εκσκαφέας 6,5 ιντσών μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά για να σκάβει σε ηλεκτρικές γραμμές και να τοποθετεί γραμμές νερού κάτω από τα επίπεδα παγετού. Ένας συμπαγής εκσκαφέας 7,5′ έχει μεγαλύτερη εμβέλεια για να σκάβει πιο γρήγορα και να τοποθετεί το χώμα πιο μακριά από την τρύπα. Εάν σκοπεύετε να σκάψετε τάφους ή να τοποθετήσετε βαριά υλικά εξωραϊσμού, μια εκσκαφέα 8,5′ ή 10′ θα έχει την ικανότητα εμβέλειας και ανύψωσης που απαιτείται για μεγαλύτερες εργασίες.

6. Αγοράστε τον αντίχειρα. Είτε είναι ένας απλός, μηχανικός αντίχειρας είτε ένας υδραυλικός αντίχειρας με ανεξάρτητο έλεγχο, ο αντίχειρας θα σας επιτρέψει να πιάνετε και να μετακινείτε τα πράγματα πολύ μεγάλα για να χωρέσουν μέσα στον κάδο. Σκεφτείτε πώς θα ήταν η δουλειά σας αν δεν είχατε τους αντίχειρές σας.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Groundbreaker; Επισκεφτείτε τη σελίδα του προϊόντος και γνωρίστε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.