Ανακοινώθηκε ο νικητής του The Pitch: James Choi’s All Things Considered

Ανακοινώθηκε ο νικητής του The Pitch: James Choi’s All Things Considered

März 17, 2023 0 Von admin

Το 58ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σικάγο, με παρουσίαση του Cinema/Chicago, ανακοίνωσε τον νικητή του The Pitch στην 8η διοργάνωση
Ημέρες Βιομηχανίας: Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζέιμς Τσόι. Η ταινία ακολουθεί έναν νεαρό Κορεοαμερικανό, του οποίου η πνευματώδης μητέρα είναι αποφασισμένη να επανασυνδεθεί με τον γιο της και να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή του μέσω μιας «ψεύτικης κηδείας» τελετουργίας που υπόσχεται να απελευθερώσει τους ανθρώπους από την απελπισία τους.

Όλα τα πράγματα που εξετάζονται θα λάβει ένα πακέτο βραβείων με αγαθά και υπηρεσίες σε είδος αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων. Οι συνεισφορές περιλαμβάνουν ένα πακέτο κάμερας $20.000 από την Panavision. Μεταπαραγωγή αξίας 15.000 $ από την Light Iron. 20.000 $ σε ήχο από το Periscope Post & Audio. Υποστήριξη παραγωγής σε είδος από την IFA Chicago, καθώς και δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες από τη Simon Casting και τη δικηγορική εταιρεία ψυχαγωγίας της Νέας Υόρκης Sloss Eckhouse Dasti Haynes LawCo LLP.

«Όλα τα φετινά pitch projects ήταν νικητές και όλα αξίζουν να φτιαχτούν», δήλωσε ο ανώτερος προγραμματιστής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σικάγο, Anthony Kaufman. «Το Φεστιβάλ ανυπομονεί να δει την ολοκληρωμένη ταινία του Τζέιμς στο μέλλον και είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορέσαμε να τον βοηθήσουμε στην ανάπτυξή της».

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2022 στο Woodwind και φιλοξενήθηκε από το μέλος του IFA Chicago Creative Cabinet και παραγωγό-σκηνοθέτη Nicole Bernardi-Reis, το The Pitch at Industry Days έχει καθιερωθεί ως κορυφαία βιτρίνα του κλάδου, προβάλλοντας τολμηρά, πρωτότυπα έργα από την περιοχή του Σικάγο.

Και τα πέντε φετινά έργα συμμετείχαν στο ετήσιο πρόγραμμα ανάπτυξης CIX: Lab του Chicago Industry Exchange.

Προηγούμενα έργα από το The Pitch at Industry Days έχουν ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένου του Alex Heller Η Χρονιά Μεταξύοι ταινίες της Jennifer Reeder Μετακίνηση υπογραφής και Μαχαίρια και δέρμακαι της Χαρούλας Ρόουζ Μια φορά κι ένα ποτάμι.

Η κριτική επιτροπή του φετινού Pitch περιλάμβανε την Greta Talia Fuentes, Αντιπρόεδρο Παραγωγής και Ανάπτυξης Κινηματογράφου στα MACRO Film Studios (παραγωγοί του Ο Ιούδας και ο Μαύρος Μεσσίας και Συγγνώμη για την ενόχληση), Gigi Pritzker, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Madison Wells, γνωστή για ταινίες όπως Χωρίς μητέρα Μπρούκλιν και Κόλαση ή Υψηλό Νερόκαι η Brenda Robinson, δικηγόρος και παραγωγός ψυχαγωγίας (Ικάρος, Δεν θα είσαι ο γείτονάς μου;) και επικεφαλής των στρατηγικών χρηματοδότησης και ένταξης ταινιών στη Hillary Clinton και την Chelsea Clinton’s HiddenLight Productions.